Δεν αντέχω άλλο, άμα με πιάκετε από τη μύτη θα σκάσω!!!
Το ξέρετε ωρέ ζα ότι γένεται κάθε χρόνο τσι Ιταλίες διεθνές φεστιβάλ μπουρδέτου και εμείς εδώ στη Κέρκυρα, ούτε μυρωδιά από μακρυά δεν έχουμε πάρει;
Το ξέρετε ωρέ ρεντίκολοι σεφ τση συφοράς ότι δεν το κάνουνε μόνο οι Ιταλοί αναμετάξυ τους αλλά μαζί και με άλλες χώρες αυτής τση θάλασσας που μας βρέχει όλους και λέγεται Αδριατική;
Το ξέρετε ωρέ ότι φέτος θα διαγωνιστεί και η Αρβανία,το Μαυροβούνιο και η Κροατία με την Ιταλία για το καλύτερο μπουρδέτο;
Ωρές, σεφ από τα Τίρανα θα πάει να κάμει μπρουέτο τσου Ιταλούς και από εδώ ούτε ένας άθρωπος; Από εδώ που είναι το μόνο μέρος τση Ελλάδας που έχει κρατήσει αυτή τη παγιά ψαράδικη συνταγή αυτής τση έρμης τση θάλασσας;
Που το κάνουμε παρόλη τη κουταμάρα που μας δέρνει τα τελευταία χρόνια, αυθεντικό;
Τόσο το μπιάνκο όσο και το κόκκινο, αυτό που όλοι λέτε μπρουέτο;
Γιατίς και τα δυο μπρουέτα είναι.. Το μπιάνκο το κάνανε πριν έρθει η ντομάτα στην Ευρώπη και το κόκκινο όταν ήρθε…
Ντροπής ωρές νιοράντηδες, ντροπής!!
Άμα δε δηλώσει κανείς συμμετοχή για του χρόνου, θα πάμε ως «Ταραντέλλα Σεφ» και τα λοιπά να τσου κάμουμε να τσου πεταχτούνε τα μάτια όξω…